Amb el post d’avui, inaugurarem la categoria “T’ho expliquem!” en la qual analitzarem diferents etiquetes fabricades per Etiquetes.cat

Som especialistes en impressió d’etiquetes d’alta qualitat (vi, cava, cervesa, oli, productes gourmet,…) i també t’assessorem perquè tinguis els millors resultats.

La nostra gran experiència ens permet poder decidir quines tècniques, acabats o material que faran de la teva etiqueta L’ETIQUETA.

Anàlisi de l'etiqueta Duc de Foix

Covides

Avui viatgem fins a la comarca del Penedès amb Covides, fundada l’any 1963.

Covides es compon de diferents Cellers i vinyes repartides per tota la comarca, essent la 1ª cooperativa vinícola de 1r grau de Catalunya.

Tres Cellers són els que componen Covides: Sant Sadurní, Sant Cugat Sesgarrigues i Vilafranca del Penedès.

Tenen diverses categories de vi, i avui ens centrarem en la seva gamma Premium, en concret en Duc de Foix i la seva etiqueta fabricada per Etiquetes.cat.

Duc de Foix

Cada categoria de producte de Covides segueix una línia de disseny diferent, i dins de cadascuna, canvien els colors per a representar el tipus de vi.

En aquest cas, el disseny de Duc de Foix es caracteritza per uns quadrats irregulars i brillants, cada color diferencia el tipus de vi:

  • Verd: Xarel·lo
  • Rosa: Cabernet Rosat
  • Blau: Cabernet Rosat
  • Negre: Merlot Barrica / Cabernet Barrica
  • Lila: Merlot

Per a la fabricació d’aquestes etiquetes s’ha triat fer-ho en flexografia, i finalitzar-ho en pla.

Alguna cosa a destacar? Acabats d’stamping i relleu són els tocs distintius i destacadors de l’etiqueta. Ja sigui per cridar l’ateció del client, a través dels diferents colors d’stamping o bé, destacant la marca Duc de Foix.

Duc De Foix 02 Covides

Confia en experts. El resultat val la pena!