­

Kosher, el vi dels jueus

La cultura jueva està basada en tradicions molt concretes com poden ser la roba negra dels rabins com símbol d’humilitat i modèstia, donar la millor atenció possible als hostes, menjar només els aliments que el cashrut, la part de la religió jueva que regula l’alimentació, defineix com a aliments purs i moltes altres tradicions.

Una d’elles, […]

17 Octubre 2014|Categories: Vi|Etiquetes: , |

El Cecilio també va d’estreno!

Al germanet de l’Udol li va agafar enveja en veure’l arribar al Celler Cecilio de Gratallops ben renovat i bonic. Es va queixar als seus amos i ells li van dir: “Cecilio no et preocupis, a tu també et canviarem la imatge i faràs molt de goig com el teu germà Udol”.

Quan tens dos fills, no […]

07 Octubre 2014|Categories: Dissenyo gràfic, Vi|Etiquetes: , |

Brindem pel CAVATAST

Si com nosaltres ets un amant del bon cava, agafa l’agenda i apunta: aquest cap de setmana t’esperen a CAVATAST, a Sant Sadurní d’Anoia.

Sant Sadurní d’Anoia es coneguda per ser la capital del cava i pretén seguir demostrant que és així a la 18a edició del CAVATAST.

Pels que no ho sapigueu, el CAVATAST és un […]

03 Octubre 2014|Categories: Cava, Fira|Etiquetes: |

Us presentem l’Udol, la nova imatge del Celler Cecilio Blanc.

El Celler Cecilio de Gratallops ha canviat la imatge de la seva joia blanca, el Celler Cecilio Blanc, identificat amb la DO del Priorat. A partir d’ara el coneixerem com l’Udol.

L’Udol és un vi elaborat amb raïm 100% garnatxa blanca, procedent de ceps plantats en terra de pissarra fa més de 30 anys. Té una […]

02 Octubre 2014|Categories: Fabricació, Vi|Etiquetes: , |

Cabrida 2011, el vi català més ben puntuat per Jancis Robinson

La prestigiosa Master of Wine britànica fa una valoració d’uns 30 vins catalans en la seva darrera publicació del mes d’agost.
La Master of Wine més influent del món del vi, Jancis Robinson, ha tret un recull de vins catalans amb les seves notes de tast i puntuacions, i en destaca el nivell d’elaboració més sofisticat
[…]

Nous premis a l’oli de la Cooperativa Agrícola de Cambrils

Per segon any consecutiu la Cooperativa Agrícola de Cambrils guanya el premi al millor oli de l’Estat , collita 2013-2014.

El passat 9 d’abril, el Ministeri d’Agricultura , Alimentació i Medi Ambient ha fet públic els guardonats al “Premi Aliments d’Espanya als millors Olis d’Oliva Verge Extra de la campanya 2013-2014”.

[…]

24 Abril 2014|Categories: Oli, Premis|Etiquetes: , |

Els vins del Celler de Capçanes triomfen més enllà de les nostres fronteres

Els vins del Celler de Capçanes acaben de rebre dos reconeixements internacionals. Per una banda, el Peraj H’habib ha estat mencionat al Frankfurter Allegmeine Zeitung, un dels diaris més important d’Alemanya i, per altra, la línia aèria japonesa All Nippon Airways ha seleccionat el Mas Picosa Rosat i el Mas Picosa Blanc.

[…]

20 Març 2014|Categories: Premis, Premsa, Vi|Etiquetes: , , , |

Un autèntic Viatge al Priorat

Viatge al Priorat del Celler Joan Simó és un vi negre amb un cupatge de garnatxa negra, cabernet sauvignon, sirà i samsó, amb una criança de 8 mesos en barriques de roure.

[…]

14 Març 2014|Categories: Fabricació, Vi|Etiquetes: , , , , |

Nova màquina de serigrafia

A etiquetes.cat ja estem treballant amb el nou cos de serigrafia.

03 Març 2014|Categories: Fabricació, Notícies|Etiquetes: |

Estones 2010, un vi amb segell propi

Estones 2010 es un cupage de garnatxa i samsó de Vins de Mas Sersal, identificat amb la DO Montsant.  Criança de 14 mesos en barriques de roure francès la garnatxa i de roure americà el samsó. Es tracta d’un vi color cirera picota amb tonalitats granes, amb llàgrima tintada. Marcades notes minerals.

[…]

11 Febrer 2014|Categories: Fabricació, Vi|Etiquetes: , , , |