Al germanet de l’Udol li va agafar enveja en veure’l arribar al Celler Cecilio de Gratallops ben renovat i bonic. Es va queixar als seus amos i ells li van dir: “Cecilio no et preocupis, a tu també et canviarem la imatge i faràs molt de goig com el teu germà Udol”.

Quan tens dos fills, no pots fer-li un regal a un i deixar l’altre sense. Al Celler Cecilio de Gratallops ho saben, i per això han volgut canviar imatge dels dos vins.

El Cecilio també va d'estreno! Click To Tweet

El Cecilio negre 2013 apareix amb una imatge molt més atrevida i moderna que deixa enrere l’estil més clàssic que l’ha representat durant més de dues dècades.

El motiu central que emergeix al centre de la nova l’etiqueta representa la llicorella, la pissarra típica de la geografia prioratina que és present a tots els terrenys de Celler Cecilio i que aporta una gran part de la personalitat i del caràcter als seus vins.

Cecilio negre

El Cecilio negre 2013 té un 50% de garnatxa, un 20 % de cabernet sauvignon, un 20% de carinyena i un 10% de syrah.  Vinificació per varietats en tines d’acer inoxidable amb control de temperatura, a fi que no es superin els 25ºC i així mantenir els aromes primaris i destacar la frescor pròpia d’un vi jove. Està en maceració durant 23 dies i en repòs 6 mesos abans de ser clarificat i embotellat. No està filtrat.

El Cecilio negre 2013 té un color cirera amb reflexos violacis, net i brillant. En nas els aromes de fruita vermella es complementen amb tocs làctics i minerals. En boca mostra el seu cos amb una presència equilibrada de tanins. És fresc, sedós i llarg.

Des d’etiquetes.cat estem molt contents d’haver ajudat a fer que els dos germanets del Celler Cecilio de Gratallops tinguin una nova imatge.

Cecilio negre