Etiquetes.cat és una marca creada al 2013 de GrupMicros, especialitzada en la impressió d’etiquetes d’alta qualitat. Etiquetes que requereixen una determinada qualitat com les de vi, cava, cervesa, oli i vinagres. Per a més informació de la vessant més industrial del nostre grup, podeu visitar la web www.grupmicros.com.

A etiquetes.cat utilitzem les tècniques d’impressió i els acabats adients per a cada cas, amb la finalitat de no posar límits a la creativitat dels dissenyadors amb els que col·laboren els nostres clients.

Disposem d’un departament de preimpressió que col·labora amb els clients i amb els dissenyadors dels nostres clients per tal d’aportar-los solucions basades en la nostra experiència de 25 anys en el sector, de manera que el resultat obtingut sigui l’òptim per a cada cas.

A etiquetes.cat treballem amb diferents sectors, amb molta presència en el sector agroalimentari. 

Som especialistes en vi, cava, cervesa, oli, vinagres i en tots aquells sectors on l’etiquetatge és clau per a la venda i projecció del producte.

Analitzem el disseny, i aconsellem segons les necessitats. Fem un seguiment del procés des del disseny inicial fins al resultat final imprés

Flexografia

Serigrafia

Digital

Stamping

Relleu

Braile