Etiquetes.cat és una marca creada al 2013 de GrupMicros, especialitzada en la impressió d’etiquetes d’alta qualitat. Etiquetes que requereixen una determinada qualitat com les de vi, cava, cervesa, oli i vinagres. Per a més informació de la vessant més industrial del nostre grup, podeu visitar la web www.grupmicros.com.

A etiquetes.cat utilitzem les tècniques d’impressió i els acabats adients per a cada cas, amb la finalitat de no posar límits a la creativitat dels dissenyadors amb els que col·laboren els nostres clients.

Disposem d’un departament de preimpressió que col·labora amb els clients i amb els dissenyadors dels nostres clients per tal d’aportar-los solucions basades en la nostra experiència de 25 anys en el sector, de manera que el resultat obtingut sigui l’òptim per a cada cas.

A etiquetes.cat treballem amb diferents sectors, amb molta presència en el sector agroalimentari. 

Som especialistes en vi, cava, cervesa, oli, vinagres i en tots aquells sectors on l’etiquetatge és clau per a la venda i projecció del producte.

Analitzem el disseny, i aconsellem segons les necessitats. Fem un seguiment del procés des del disseny inicial fins al resultat final imprés

Impressió Digital

Flexografia

Serigrafia

Digital

Aragem 07
Les Sorts 05 Masroig

Stamping

Vernís Braille

Relleu