A etiquetes.cat ens agrada gaudir de la companyia d’aquells que valoren els productes de casa tal com ho fem nosaltres. Per això, avui, us portem una nova aventura gastronòmica que no us decebrà.

Anem d’excursió. Ens traslladem uns anys endarrera, on els nostres avantpassats, en aquests moments, tastaven el vi de la verema de l’estiu i anaven amb les olives acabades de collir al molí i gaudien sucant el pa a l’oli del raig.

Sona bé, oi? Doncs ara teniu l’oportunitat de sentir el que ells sentien. Del 22 de novembre al 14 de desembre, deu establiments de Falset ofereixen jornades d’esmorzar, dinar, berenar i sopar on es proposen plats elaborats amb imaginació i coneixença del producte.

Jornades d'esmorzar, dinar, berenar i sopar en Falset Click To Tweet

L’oli del raig i el vi novell s’uneixen a productes de la terra, presentats de tal forma que, cada element, cobra un nou significat al paladar.

En Turisme Priorat podreu veure el menú dels diferents restaurants.

Que ens en dieu, ens veiem per Falset?

Priorat