El Celler Cecilio de Gratallops ha canviat la imatge de la seva joia blanca, el Celler Cecilio Blanc, identificat amb la DO del Priorat. A partir d’ara el coneixerem com l’Udol.

L’Udol és un vi elaborat amb raïm 100% garnatxa blanca, procedent de ceps plantats en terra de pissarra fa més de 30 anys. Té una maceració pel·licular de 72 hores, fermentat a temperatura controlada i amb un repòs de quatre mesos en tines d’acer inoxidable abans de ser embotellat. No té filtració.

Us presentem l'Udol, la nova imatge del Celler Cecilio Click To Tweet

L’Udol ressalta pel seu color daurat brillant. En nas, trobem aromes de fruita blanca madura, petits tocs herbacis i notes minerals. En boca es presenta potent i complex, amb una equilibrada acidesa i un tacte sedós.

És ideal per acompanyar foie, marisc, peix, plats de pasta fresca i carns blanques.

L'udol

En aquesta ocasió, etiquetes.cat ha apostat per la serigrafia sobre un paper perlat.

Des d’etiquetes.cat us convidem a provar-lo, però compte, no volem que traieu el llop que hi ha dins vostre. O sí?